VPS Basic

 • 1 CPU
 • 1 GB RAM Memory
 • 50GB HDD
 • 500GB Traffic
 • 4IP Addresses

VPS Advanced

 • 1 CPU
 • 2 GB RAM Memory
 • 100GB HDD
 • 1000GB Traffic
 • 4IP Addresses

VPS Ultra

 • 2 CPU
 • 2 GB RAM Memory
 • 200GB HDD
 • 1500GB Traffic
 • 4IP Addresses

Добредојдовте

 • НИЕ ЌЕ ВИ ПОМОГНЕМЕ ДА ГИ НАМАЛИТЕ ВАШИТЕ IT ТРОШОЦИ, НИЕ ЌЕ ВИ ПОМОГНЕМЕ ДА ЈА ЗГОЛЕМИТЕ ВАШАТА ЕФИКАСНОСТ, НИЕ ЌЕ ВИ ПОМОГНЕМЕ ДА ГО “НАЈДЕТЕ ВАШИОТ ПАТ НИЗ CLOUD COMPUTING ЏУНГЛАТА”
 • Cloud computing како концепт подразбира испорака на ИТ ресурси на одредена оддалеченост преку мрежа, било да е тоа интернет мрежа, приватни или некој друг тип на мрежи.


  UnetCloud - типови на услуги

  Backup и заштита на податоци

  Ултранет Дата центарот нуди сервиси за online backup на податоци, враќање на податоците после инциденти и катастрофи и решенија за континуитет на бизнис процесите.

  Хостирање на бази на податоци

  Модерните портали и бизнис апликации имаат потреба од големи бази на податоци. УлтраНет датацентарот ви нуди професионален хостинг на бази на податоци.

  Хостирање на деловна пошта

  Преку користење на виртуелни сервери за вашата е-пошта и поедноставна и професионална комуникација.

  Recovery - Враќање на податоци

  УлтраНет се грижи за враќање на Вашите податоци во случај на несакан инцидент.                                                  

  Веб дизајн и развој на веб апликации

  Нашиот тим е составен од стручни лица кои се специјализирани за дизајн, мултимедиа и програмирање.


  SSL сертификати

  Колку се безбедни личните информации вклучувајќи ги и оние од финансиска природа кои се внесуваат на вашиот сајт?

  smart

  ur

  Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

  Get Adobe Flash player