Shared хостинг - Хостирање на заеднички сервери

Windows Shared Hosting

 

Windows Shared Hosting Wbasic W1 W2 W5 W10 W20
Веб простор (МB) 500MB 1GB 2GB 5GB 10GB 20GB
Месечен сообраќај (GB) 2 10 20 30 40 50
Email адреси 5 10 20 30 50 100
ASP .net 1.1/2.0/3.5/4.0
ASP подршка
Бази на податоци:MsSQL
Број на бази на податоци 0 1 1 2 3 5
Бесплатна регистрација на нов домен за една година 0 0 0 0 1 1
Простор за база на податоци (MB) 0 500MB 1GB 2GB 5GB 10GB
Webmail
FTP пристап
Можност за поставување на дополнителни домени 1 1 2 2 3
Вклучена бесплатна миграција од други сервери на наш сервер
Годишен надомест 1500 ден. 2500 ден. 4500 ден. 8500 ден. 12500 ден. 24500 ден.

порачај / испрати барање


Во цените не е вклучен ДДВ


Вклучено со секој Shared хостинг пакет

Backup на податоци

Комплетен backup на вашите податоци на дневно ниво и враќање на истите на барање.

Статистика за посетеност

Секој Shared хостинг пакет содржи напреден модул за анализа на посетеноста на Вашето хостирано веб решение.