Shared хостинг - Хостирање на заеднички сервери

Linux Shared Hosting

 

Linux Shared Hosting Lbasic L1 L5 L10 L25
Веб простор (МB) 500MB 1GB 5GB 10GB 25GB
Месечен сообраќај (GB) 5 10 50 150 300
Email адреси 5 10 30 50 100
PHP подршка
Бази на податоци:MySQL
Број на бази на податоци 0 1 2 5 7
Бесплатна регистрација на нов домен за една година 0 0 0 1 1
Простор за база на податоци (MB) 0 100MB 500MB 2GB 5GB
Webmail
FTP пристап
Можност за поставување на дополнителни домени 1 1 2 3
Вклучена бесплатна миграција од други сервери на наш сервер
Годишен надомест 1500 ден. 2500 ден. 4000 ден. 5500 ден. 7000 ден.

порачај / испрати барање


Во цените не е вклучен ДДВ


Вклучено со секој Shared хостинг пакет

Backup на податоци

Комплетен backup на вашите податоци на дневно ниво и враќање на истите на барање.

Статистика за посетеност

Секој Shared хостинг пакет содржи напреден модул за анализа на посетеноста на Вашето хостирано веб решение.